Ons verblijf


   Appartement 6 personen

    2 Slaapkamers

    2 Badkamers

    Met sateliet tv Vlaanderen

   Gratis WIFI

Luxe keuken met vaatwas en wasmaschine


Televisie: Ja   Terras: 25.00 m²

Satelliet: Ja   Balkon: 0.00 m²

Internet: Ja   Dakterras: 0.00 m²

Zwembad: Gemeenschappelijk

Tuin: Gemeenschappelijk

Parkeren: Ondergronds

Uitzichten: Tuin / Zwembad

Oriëntatie: Zuid

Liftensysteem: Nee

Luchthaven Alicante: 45 KM   

Strand: 1500 M

Luchthaven: Murcia: 40 KM   

Stad: 2 KM

Supermarkt: 200 M   Bushalte: 200 M

Winkelcentrum: 200 MEindschoonmaak : 75 euro

Waarborg: 200 euro

Extra kinderbed/stoel: 25 euro


EINDELOOS GENIETEN


Dit mooie gelijkvloers appartement beschikt over 2 slaapkamers, 1 x 2 2 x 2 bunk bed slaapt met ingebouwde kasten en 2 badkamers met bad en douche faciliteit. De woonkamer heeft airconditioning, Satelliettelevisie, BE, NL, DU, FR-kanalen en WIFI. Er is een open moderne keuken met alle toestellen, zoals een oven, magnetron en vaatwasser.

Vanaf het terras heb je een directe toegang tot de gemeenschappelijke tuin en zwembad. Het zuidelijk gelegen terras/terras aan de voorzijde van het appartement is volledig uitgerust met ligstoelen en parasol. 

Deze urbanisatie is gelegen in de populaire wijk Aquas Nuevas in Torrevieja, dicht bij verschillende diensten, commerciële centra, scholen, sportcentrum, ziekenhuis, voetbalvelden en bushaltes. De kustlijn, de stranden van La Mata en Torrevieja, minuten zoals ook de bekende zout meren van La Mata zijn binnen 10 rij-afstand. Deze verstedelijking is een bezoek meer dan waard!

 

De vraag naar vakantie accommodaties blijkt maar ieder jaar groter. Als u wilt overwinteren of uw vakantie doorbrengen heeft u een geschikt verblijf nodig. Via de normale weg bij een reisbureau blijkt lastig. Deze verzorgen doorgaans geen reizen van vier weken of langer. U boekt dus vaak separaat uw vlucht en uw vakantie accommodatie of u gaat doorgaans met eigen vervoer.  Voor algemene informatie over overwinteren in Spanje kunt u op deze pagina terecht. Of neem rechtstreeks contact op met de eigenaar.Handige zaken om te weten of om over na te denken. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.


Overwinteren kan goedkoper zijn dan thuisblijven. Of uw overwintering goedkoper of duurder wordt dan thuisblijven, heeft u in belangrijke mate zelf in de hand. Waar gaat u heen, met welk vervoermiddel, waar verblijft u op de plaats van bestemming, maar ook hoe regelt u uw zaken thuis? Overwinteren kan daarom ook met een bescheiden budget!

Toelichting tarieven